неділя, 09 серпня 2015 09:55

"Боротьба буде не на жарт" - Іловайський котел почнуть розбирати 15 серпня

"Боротьба буде не на жарт" - Іловайський котел почнуть розбирати 15 серпня

Справу про загибель бійців АТО в оточеному Іловайську передадуть до суду 15 серпня. Про це з посиланням на заяву військового прокурора Анатолія Матіоса повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп Cемен Семенченко

"На засіданні Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони головний військовий прокурор Матіос повідомив, що дата передачі кримінальної справи за Іловайськ до суду - 15 серпня. До подання інтересів потерпілих (родичів бійців і самих бійців) нами залучені адвокати, які брали участь у захисті майданівців в 2014 році, адвокати зі США, Польщі та Грузії (для представлення інтересів потерпілих, які мають іноземне громадянство).

Боротьба буде неабиякою. Система своїх добровільно не віддасть. Буде все. Затягування справи, фейки в соцмережах та ЗМІ, проплачені провокатори і промивка мізків. Ми готові. Задню ніхто не дасть.

На мою думку суд закінчиться Ростовом на Дону. В кращому випадку. Для тих хто скоював злочини або покривав злочинців", - написав Семенченко.

Раніше головний військовий прокурор Матіос заявив, що під час подій в Іловайську загинули 366 бійців АТО, 429 отримали поранення.

Нагадаємо, днями під Запоріжжям на Кушугумському кладовищі поховали 57 невідомих військових, які загинули під час бойових дій під Іловайськом.

Зараз ви читаєте новину «"Боротьба буде не на жарт" - Іловайський котел почнуть розбирати 15 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути