понеділок, 29 червня 2015 22:38

Бойовики обстріляли місію ОБСЄ і звинуватили в цьому українських силовиків

Бойовики обстріляли місію ОБСЄ і звинуватили в цьому українських силовиків

У понеділок, 29 червня, в деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що українські військові обстріляли з мінометів представників спостережної місії ОБСЄ в районі населеного пункту Безіменне, яке зараз перебуває під тимчасовою окупацією російсько-терористичних військ.

Про це повідомили в прес-центрі АТО. 

У повідомленні зазначається: "Обстріл представників місії ОБСЄ дійсно відбувся близько трьох годин дня в районі н.п. Безіменне. Втім, до цієї брутальної провокації військовослужбовці ЗС України та НГ України не мають ніякого відношення. Керівництво сектора "М" з усією відповідальністю заявляє, що обстріл представників ОБСЄ здійснили бойовики, відкривши вогонь з мінометів калібру 120 мм по спостерігачам міжнародної організації, коли вони прямували з міста Новоазовськ через н.п. Безіменне близько трьох годин дня. Одночасно в цей же час були обстріляні позиції наших військ у н.п . Широкине".

"Українські війська не могли брати участь у цій злочинній події через те, що н.п. Безіменне відокремлює від позицій наших військ близько десяти кілометрів, а міномети калібру 82 мм на таку відстань фізично не можуть стріляти. А міномети калібру 120 мм Збройні Сили Україна відвели від переднього краю на відстані обумовлені мінськими домовленостями. Тому, подібні заяви, це чергова цинічна спроба проросійських бойовиків перевернути все з ніг на голову. Це чергова спроба з їхнього боку пошуку приводів для початку активізації активних бойових дій", - сказано в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли місію ОБСЄ і звинуватили в цьому українських силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути