субота, 25 жовтня 2014 18:08

Бойовики готують провокації і одягають нашивки "Азову" та "Айдару"

Бойовики готують провокації і одягають нашивки "Азову" та "Айдару"
pravda.ru

У день проведення позачергових парламентських виборів бойовики на Донбасі готують збройні провокації під виглядом бійців батальйонів спецпризначення МВС.

Як повідомляється на сайті МВС, із захопленого бойовиками Новоазовська до штабу АТЦ надійшла оперативна інформація, що там були помічені кілька КамАЗів, на яких були нанесені розпізнавальні знаки АТО.

Більш того - на цих вантажівках пересуваються люди, одягнені у камуфляжну форму з нашивками батальйонів "Азов" і "Айдар".

В той же час, за інформацією командира "Азову" Андрія Білецького, в Новоазовську немає і не може бути українських бійців, тому військовий припускає, що бойовики, вірогідно, готують збройні провокації в сусідніх населених пунктах під виглядом бійців українських спецбатальйонів в день виборів, щоб зірвати виборчий процес.

"МВС України попереджає про можливі провокації і закликає населення прилеглих до зони АТО районів бути пильними, не піддаватися на провокації і не панікувати", - наголосили правоохоронці. Раніше повідомлялося, що бойовики нарощують сили навколо Донецька та готують провокації з технікою.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики готують провокації і одягають нашивки "Азову" та "Айдару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути