четвер, 08 лютого 2007 17:23

Австрія заперечує введення квот для російських туристів

Представництво з туризму посольства Австрії в Москві спростувало інформацію про намір влади австрійського міста-курорту Кицбюеля ввести квоту на російських туристів.

- Ми готуємо офіційне спростування сказаного, тобто того, що з"явилося в пресі. Це усе неправда і вигадка, - заявила співробітниця представництва, відповідальна за зв"язки зі ЗМІ, Ганна Сергєєва.

За її словами, Рената Даньєр, що заявила про необхідність уведення квот, не є міністром туризму Австрії, а керує офісом з туризму курорту Кицбюель.

- За кілька місяців вона залишає цю посаду. Ми вважаємо, що ця гучна заява пов"язана саме з цим, - зазначила співробітниця представництва.

- Чим викликані подібні заяви, ми не можемо сказати, тому що це суперечить логіці нашої роботи. Ми, навпаки, намагаємося залучити якнайбільше туристів в Австрію, а не ставити якісь бар"єри, - підкреслила Сергєєва.

Вона сказала також, що "австрійський туристичний ринок наразі засуджує дану заяву як недальновидну і безглузду".

Нагадаємо, сьогодні вранці, 8 лютого, британська газета Guardian повідомила, що власники готелів у Кицбюелі в австрійських Альпах негласно домовилися ввести квоту на туристів-росіян у розмірі 10% від загального числа гостей. Причина - бажання зберегти у курортному регіоні "мозаїку націй".

За матеріалами РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Австрія заперечує введення квот для російських туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути