понеділок, 05 грудня 2016 13:25

Артем Махрай має завелике серце - на термінову пересадку потрібно $100 тис.

 

10-річному Артему Махраю із села Заворичі Броварського району на Київщині потрібна допомога. У хлопчика збільшене серце. Три роки тому йому діагностували рестриктивну кардіоміопатію. Потрібна негайна пересадка органа. На операцію треба зібрати щонайменше $100 тис.

"Артемко з народження був здоровою дитиною. Три роки тому перехворів застудою. Нас направили на рентген. Там виявили, що в нього збільшене серце. Пояснили, що причиною могла стати інфекція, яка потрапила в кров. Це негативно плинуло на серцевий м'яз", - розповіла Gazeta.ua мати, Тетяна Махрай.

Півтора року тому Артемко перехворів на хворобу Боткіна, а місяць тому повторно. Додалося ще й те, що збільшилася печінка. Лікарі пояснюють, що подвійне захворювання на хворобу Боткіна може трапитися, коли серце перестає боротися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річний Артем Шивцов має отвір у серці - терміново потрібна допомога

"Зараз син дуже схуд, блідий, швидко стомлюється. В нього не вистачає сил відвідувати школу. Тому вчитель приходить до нас додому. Артемко може лише по 2 години займатися. В кардіоцентрі нам сказали, що треба терміново робити пересадку серця. Шукаємо клініку в Індії. Операція там коштує 100 тисяч доларів. Це без перельоту і проживання. Для нас це захмарна сума. Тому звертаємося до людей. Благаємо, допоможіть врятувати життя нашої дитини", - каже мати.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку – 4149 4393 9339 4279 або 5167 7573 1507 2506 (Махрай Тетяна Володимирівна), контакти Артема - 098 244 36 58.

Зараз ви читаєте новину «Артем Махрай має завелике серце - на термінову пересадку потрібно $100 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути