середа, 09 серпня 2006 15:45

Аргентинець, у якого 37 дітей, вирішив зробити стерилізацію

 

Чоловік на ім"я Клето Руїз Діас з аргентинської провінції Коррієнтес вирішив пройти стерилізацію. Своє рішення він пояснює тим, що вже має 37 дітей, але не має постійного місця роботи. Чоловік, якому 44 роки, не може пригадати імена та дні народження всіх своїх нащадків. Діас також не знає, яка його дитина і від якої жінки народилася.

Перший сексуальний досвід Клето отримав у 9 років, зібравши навколо себе 7 подружок. Впродовж 14 років він жив із трьома жінками.

- Він спав то з однією, то з іншою, - розповідає 43-річна Іоланда Леськано, яка покинула Клето рік тому, бо він погано з нею поводився. Від чоловіка вона має 11 дітей.

Його нинішня "улюблена дружина", 29-річна Ізабель, народила свою першу дитину від іншого чоловіка, коли їй було 13 років. Від Клето у неї 8-ро дітей, 2-є з них померли.

За словами самого Клето, 11 дітей йому народила 49-річна Алісія, яка живе зараз в Буенос-Айресі, ще 7-ро - 42-річна Марія Естер Перрота, 4-ро з них померли.

- Дуже важко прогодувати стільки дітей, не маючи гідної роботи і заробляючи лише 1,50 євро на день, - говорить Клето.

На запитання, чи знає він, що існує контрацепція, він говорить: "Так, але, якщо я що-небудь таке куплю, моя сім"я буде змушена відмовитися від кілограма цукру". Слово "презерватив" він не вимовляє. Але підтверджує, що ніколи їм не користувався.

Парламент Аргентини обговорює законопроект, що передбачає певні методи стерилізації чоловіків і жінок. У 14 з 23 провінцій країни такі операції вже проводяться. У свою чергу католицька церква виступає проти стерилізації, аргументуючи це тим, що економічні і соціальні проблеми потребують економічних і соціальних, а не медичних рішень, повідомляє Newsru.com.


Зараз ви читаєте новину «Аргентинець, у якого 37 дітей, вирішив зробити стерилізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути