четвер, 18 серпня 2011 11:42

Американець заплатив $ 70 тис за прогулянку офісом Facebook

Американець заплатив $ 70 тис за прогулянку офісом Facebook

Американська компанія Charitybuzz, що проводить благодійні аукціони, влаштувала торги, на яких єдиним лотом була екскурсія по штаб-квартирі Facebook в місті Пало-Альто (Каліфорнія). Переможець, ім'я якого не називається, в результаті заплатив 70 тис. доларів, повідомляє РБК з посиланням на businessinsider.com.

У торгах взяли участь 23 людини. Спочатку за можливість відвідати штаб-квартиру давали максимум 10 тисяч доларів. Потім ставка стала впевнено зростати: 60, а згодом і фінальні 70 тисяч.

Відзначимо, що, незважаючи на витрачені гроші, переможцю торгів зовсім не гарантують, що він зможе зустрітися з Марком Цукербергом. Разом з тим щасливчик зможе побачити людей, які брали участь у розробці найпопулярніших функцій Facebook.

Представники Charitybuzz відмовилися повідомити ім'я переможця аукціону, натякнувши, що це може бути якийсь "щедрий батько", який планує подарувати екскурсію своїй дитині.

"Багато хто наших клієнтів купують речі або ж можливість пережити будь-яку подію як подарунок для своїх дітей або членів сім'ї. Тому можливо, що переможець цих торгів придбав даний лот, щоб подарувати його своєму другу або близькій людині з" покоління Facebook ", - зазначив представник Charitybuzz.

У будь-якому випадку, хто б не був покупець цього лота і для чого б він не придбав право екскурсії по штаб-квартирі Facebook, виручені з цього гроші в будь-якому випадку підуть на добру справу.

Зазначимо, знайти в інтернеті фотографії каліфорнійського офісу Facebook і нового дата-центру компанії в Прайнвілле (штат Орегон) - зовсім не проблема.

Зараз ви читаєте новину «Американець заплатив $ 70 тис за прогулянку офісом Facebook ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути