четвер, 06 жовтня 2011 22:24

71-річна американка займалася сексом біля ресторану

71-річна американка займалася сексом біля ресторану

Поліція міста Фармінгтон, штат Мічиган, затримала минулого місяця літню пару за звинуваченням у порушенні громадського порядку і непристойній поведінці.

Оголена Рита Деніелс (71 рік), що знаходилася в стані сильного алкогольного сп'яніння, займалася сексом на задньому сидінні автомобіля Buick Regal з не менш п'яним Тімом Адамсом (54 роки), пише місцеве видання The SmokingGun.

Даний інцидент відбувся на стоянці біля торгового центру - прямо навпроти ресторану, відвідувачі якого були настільки здивовані тим, що вікна автомобіля запотіли, а корпус рівномірно розгойдується, що викликали поліцію.

Коли ж поліцейський заглянув в салон і запитав, що роблять ці люди, Адамс відповів, вживаючи нецензурну лексику: "Я займаюся любов'ю з цією ципочкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівальники "Баварії" зайнялися сексом прямо на трибунах

У ході розслідування з'ясувалося, що Деніелс і Адамс, що зустрілися в сусідньому барі, не були знайомі один з одним і навіть не знали імені свого сексуального партнера.

Проведений тест свідчив про те, що рівень алкоголю в крові Деніелс перевищував допустимий вдвічі. Пара була відправлена ??за грати, де перебувала до тих пір, поки не протверезіли.

Дана справа буде розглядатися в окружному суду Мічигану.

Зараз ви читаєте новину «71-річна американка займалася сексом біля ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути