вівторок, 25 серпня 2015 13:14

700 дітей із сімей переселенців і героїв АТО оздоровляться в Угорщині

700 дітей із сімей переселенців і героїв АТО оздоровляться в Угорщині

У рамках ініціативи депутата Київської міської ради Миколи Негрича та уряду Угорщини, більше 700 дітей з усієї України оздоровляться в Угорщині. Про це повідомляє прес-служба депутата.

Так, протягом літа організовано 8 заїздів дітей з більшості регіонів України. Діти з сімей переселенців із зони АТО, а також героїв АТО оздоровлюються на озері Веленце в Угорщині.

- Можливості держави знаходяться поки не на достатньому рівні, щоб забезпечити якісний відпочинок всіх дітей. Спільно з волонтерами ми прийняли рішення, максимально допомогти сім'ям, яким важко самостійно оздоровити дітей, - сказав Микола Негрич.

За словами депутата від Солом'янського району Києва, в його районі живе чимало сімей з дітьми, чиї батьки сьогодні знаходяться в зоні АТО.

- Ініціатива виникла завдяки жителям мого Солом'янського району, які зверталися з проханням допомогти в оздоровленні дітей. Але потім ми розширили поле діяльності. І завдяки Угорської сторони і волонтерам в серпні в Угорщину поїхали діти з Івано-Франківська, Чернівців, Луцька, Ужгорода, Одеси, Львова, Чернігова, Запоріжжя, Києва, Житомира, Сум, Тернополя, - сказав Негрич.

Крім програми з оздоровлення дітей в Угорщині, ще однією ініціативою Миколи Негрича стала організація відпочинку дітей із сімей Солом'янського району Києва в оздоровчому комплексі "Артек Буковель", в Карпатах.

 

Зараз ви читаєте новину «700 дітей із сімей переселенців і героїв АТО оздоровляться в Угорщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути