пʼятниця, 27 листопада 2015 14:13

3386 міліціонерів Київщини виженуть з роботи, бо не пройшли атестцію - Аваков

3386 міліціонерів Київщини виженуть з роботи, бо не пройшли атестцію - Аваков
donpress.com

3386 колишніх міліціонерів не пройшли атестацію і будуть звільненими з Головного управліня Національної поліції в Київській області. А це 37,7% від усіх працівників, які служать там. Це перший етап оновлення поліції. Про це у себе на сторінці в Facebook повідомляє міністр МВС Арсен Аваков.

За його словами, уже пройшли перші два етапи тестів для 9037 колишніх міліціонерів.

"Цифри когось збентежили, але звикайте до правди. Якщо ми хочемо реально побудувати справжню поліцію - не можна себе обманювати і занижувати планку. Середній бал міліціонерів, які змогли пройти атестацію, - 31,57 із 60 можливих. Звільненню підлягають працівники, які набрали менше 25 балів з 60 по одному з двох тестів", - пише Арсен Аваков.

Ті, хто пройшов переатестацію, тепер повинні пройти співбесіду.

"Ті 5651 чоловік (52,53% від випробовуваних), які впоралися із двома першими тестами, пройдуть співбесіду з атестаційною комісією за участю громадськості та новою службою внутрішньої безпеки. За позитивного результату співбесіди вони будуть зараховані в поліцейські - хоча очевидно, що відсів і на цій стадії буде значним", - додає міністр.

Нагадаємо, повна переатестація в головному управлінні МВС на Київщині розпочалась 11 листопада. Співробітники штату написали заяви про звільнення та про готовність пройти переатестацію. Колишні міліціонери зобов'язані скласти письмовий, професійний тести та пройти співбесіду. Також вони мають надати позитивні рекомендації з департаменту внутрішньої безпеки МВС, кадрової комісії й податкової інспекції.

Зараз ви читаєте новину «3386 міліціонерів Київщини виженуть з роботи, бо не пройшли атестцію - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути