вівторок, 13 квітня 2010 15:39

160 французьких туристів злякалися летіти на Ту-154

160 французьких туристів злякалися летіти на Ту-154

Більше 160 французьких туристів, які прямували на відпочинок до Єгипту, відмовилися летіти на літаку "Ту-154" авіакомпанії Cairo Aviation. Французи злякалися, що вони можуть стати жертвами авіакатастрофи, подібної до тої, в якій загинув польський президент Лех Качиньський.

Повідомляється, що в Єгипет з Довілю вилетіли 73 туристи. Літак зробив зупинку в Бордо, щоб забрати ще одну партію курортників. Далі летіти цим бортом французи відмовилися.

За словами самих пасажирів, політ з Довілю в Бордо пройшов для них в досить напруженій обстановці.

"Спинки сидінь не трималися, корпус літака тремтів і вібрував, на стелі салону з"явилися краплі води, постійно лунали підозрілі шуми", - розповів один з пасажирів.

Після того, як літак здійснив посадку в аеропорту Меріньяк під Бордо, в нього були замінені покришки на трьох шасі. 93 туристи, які повинні сісти в літак в Бордо, побачивши, в якому стані перебувають пасажири, які прибули з Довілю, заявили, що теж нікуди не полетять. У підсумку, всі пасажири відмовилися летіти далі.

Туристи переночували в готелі, а вранці ті з них, хто вирішив продовжити шлях, вилетіли на іншому літаку. Іншим туроператор обіцяв сплатити неустойку.

Після катастрофи "Ту-154" президента Польщі під Смоленськом від польотів на літаку цієї моделі з міркувань безпеки відмовилося уряд і президент Болгарії. Польська влада призупинила польоти другої урядової "Тушки" до закінчення розслідування катастрофи з президентським бортом.

Новый Регион

Зараз ви читаєте новину «160 французьких туристів злякалися летіти на Ту-154». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути