субота, 11 січня 2014 22:34

Львів'яни продовжують бойкотувати магазини регіоналів
6

Фото: Фото: Ольга Швед

Львів'яни другий тиждень продовжують бойкотувати магазини регіоналів: гіперцентри "Епіцентр", "Нову лінію", продуктові магазини "Родинна ковбаска" та гіпермаркет електроніки "Шок". Львів'яни діють в рамках Всеукраїнської акції "Бойкот бізнесу Партії регіонів".

Десятки ініціативних активістів зранку і до обіду біля цих торгових точок інформували покупців про те, що заклади належать регіоналам та закликали не купувати у них нічого.

З 11 ранку більше десяти активістів із мегафоном, плакатами, листівками пікетували гіпермаркет "Нову Лінію". На парковці охорона заборонила це робити, тому молоді люди вийшли за межі гіпермаркету. За діями спостерігала міліція. Але не втручалася.


"Зібралося нас дванадцятеро волонтерів, що дуже добре для великого торгового центру.
Одні брали листівки з задоволенням, заходили все-таки в магазин, але на виході наголошували, що нічого там не купували. Інші зі словами "знаю" брали листівки та проходили далі, підтримуючи нас. Деякі щиро дивувалися щодо того, що "Нова Лінія" також належить регіоналам і казали, що більше там купувати нічого не будуть. Зупинялися і машини та просили листівки. Звісно, були і такі, які казали що вони за партію регіонів, також казали, що ми займаємось дурницями або питалися скільки нам за це заплатили", - каже одна із учасниць бойкоту.


Зранку інша група учасників бойкоту пікетувала на ринку "Провесінь" під магазином "Родинна ковбаска". Людям роздали сотні листівок із переліком усіх торгових центрів, які належать представникам Партії регіонів. Натомість продавці винесли учасникам бутерброди із ковбасою.

Гіпермаркет електроніки "ШОК" на Газовій, 30а учасники економічного бойкоту пікетували до обіду. На наступні вихідні у активістів заплановані такі ж заходи. У соціальних мережах активно закликають не купувати продукти і товари регіоналів, або не збагачувати Партію регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни продовжують бойкотувати магазини регіоналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути