Ексклюзиви
середа, 08 січня 2014 17:13

16 тисяч українців повелися на розіграш неіснуючої квартири в Фейсбуці

Всього за два дні фейкове повідомлення про розіграш київської квартири в Facebook-спільноті набрало приблизно 16 тис. лайків, повідомляє Аіn.

Для того, щоб прийняти участь у розіграші "абсолютно нової квартири-студії площею 28 кв/м в новому будинку 2013 року на Оболоні", потрібно було поділитися цією новиною на своїй сторінці та підписатися на сторінку  спільноти. За словами адміністраторів сторінки, переможець буде визначений 8 березня методом лотереї.

Багато користувачів соцмережі звернули увагу на те, що на сторінці відсутні контактні дані організаторів та юридичні подробиці конкурсу.

Як виявилося в якості фотографії квартири був використаний знімок житлового комплексу в Алушті. Все це дає підстави вважати, що конкурс несправжній, а сторінка була штучно розкручена невідомими SMM-щиками.

Аналогічна за змістом сторінка була створена і для росіян. Але користувачі рунету поставилися до конкурсу з меншою довірою, ніж українці - за добу постом поділилося всього близько ста чоловік.
 
Зараз ви читаєте новину «16 тисяч українців повелися на розіграш неіснуючої квартири в Фейсбуці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути