середа, 19 грудня 2012 12:19

Черкаський підприємець голодує в облдержадміністрації

Черкаський підприємець голодує в облдержадміністрації
Фото: gazeta.ua

Підприємець Ігор Сухобрус почав голодувати в Черкаській облдержадміністрації. Так він вирішив виявити свій протест проти свавілля та корупції посадових осіб Черкаської ОДА.

Ігор Сухобрус – перевізник. Має 36 автобусів. Два роки тому працював на 18 маршрутах. Здійснював перевезення за напрямами "Канів-Черкаси", "Канів-Київ" та перевезення в межах міста. Зараз у нього лишилося 4 маршрути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова пообіцяла спілкуватися з власниками касових апаратів дистанційно

"Два роки убивають мій бізнес і намагаються знищити мене фізично. На знак протесту я вирішив голодувати. До кінця, - заявив Сухобрус. - Проблеми розпочалися два роки тому, коли міським головою Канева обрали Ніколенка. За проханням моїх конкурентів по бізнесу, він написав лист у Міністерство транспорту про те, що в мене відсутня виробнича база для перевезення пасажирів. Це недостовірна інформація, бо моє підприємство сертифіковане Міністерством транспорту й зв'язку. 17 грудня 2012 року був проведений конкурс на перевезення в Каневі. Я закупив нові автобуси для цього рейсу, але мені недорахували бали й не дозволили здійснювати перевезення. Я звернувся в суд, але справу розглядають вже  понад 2 роки, хоча повинні 2 місяці. Ніколенко зводить зі мною рахунки. За ці два роки мені підпалили нові автобуси й два згоріли вщент. Кримінальну справу порушили, але її ніхто не розглядає, бо в тому зацікавлений Ніколенко й секретар Канівської міської ради, який є моїм конкурентом по бізнесу.  На мене було 2 напади, однак ці кримінальні справи теж не розслідуються протягом 2 років.  На весні мене прийняв губернатор Черкаської області й пообіцяв, що це питання буде врегульоване, однак по цей час нічого не змінилося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зручний веб-сервіс для підприємців: електронна реєстрація ФОП і здача звітів у податкову і пенсійний фонд прямо з браузера

Підприємство перебуває на грані банкрутства.

"Зараз у мене лишилося 2 маршрути на Київ, і 2 на Черкаси. Моє підприємство на грані банкрутства, тому що ми взяли в кредит автобуси, за які  тепер не можемо виплатити, - продовжує Сухобрус. - Коли я прийшов до міськради, Ніколенко сказав своїм помічникам, щоб вони прибрали це сміття з кабінету, показуючи на мене.  Я прийшов до губернатора, мене відправили до заступника Безверхнього, він  обіцяв вирішити, але по цей час ніяких змін. Я розумію, що мене дурять. Мене викликав Безверхній і в грубій формі мене образив, матюкався, намагався спровокувати незаконні дії з мого боку. Я просто вийшов з кабінету. Буду голодувати до тих пір, поки не прийме губернатор і не втрутиться в ситуацію".

Зараз ви читаєте новину «Черкаський підприємець голодує в облдержадміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути