середа, 29 лютого 2012 15:15

Маріуполець запатентував літаючу тарілку і назвав дітей "космічними" іменами
6

Фото: Фото: Тетяна ЗАРОВНА

Житель Маріуполя Микола Лазарєв поміняв ім'я та прізвище на Коля Око, а своїх дітей назвав іменами: Оріон, Вогос, Антарес, Фелікс, Аура, Ера і просто ... О.

"У 1989 році я мав контакт з вищими істотами і з тих пір вони передають мені свої знання, - розповів Gazeta.ua Коля Око. - Я дізнався в яких помешканнях живуть носії вищого розуму і за якими принципами існують."

"Всі люди перебувають на зв'язку з Космосом, просто не всі вміють чути сигнали. Всі ми, хто живе у Всесвіті - єдиний організм. Перебудовуючи природний порядок під себе, наближаємо катастрофу. Потрібно зрозуміти, що ми обранці вже своєю появою на цьому світі. Люди ж як правило не цінують життя і не вміють ним розпорядитися", - говорить дружина Колі - Мирослава.

Коля Васильович за професією дипломований гінеколог, всі сім пологів у дружини приймав самостійно, у ванній. Він вважає своєю роботою спілкування по електронній пошті з жінками, які страждають від безпліддя і допомагає порадами з інших питань, які стосуються здорового потомства.

Коля Око запевняє, що створив проект будівлі висотою 2000 метрів з безпересадочним швидкісним ліфтом. І він уже запатентував в Україну модель літаючого космічного об'єкта.

Цей літаючий апарат розрахований на 15 пасажирських місць, має корпус і два обертових диски, які утворюють магнітне поле. Автор винаходу впевнений, що придумана їм конструкція не потребує палива. Око вважає, що даний апарат може використовуватися як для польотів у Космос, так і в якості електростанції, а так само як машина для переміщення під водою.

Щоб створити диво-апарат, стверджує Коля Око, досить ста тисяч доларів.

Сім'я Колі Васильовича вирізняється серед оточуючих здоровим способом життя. Вона харчується тільки натуральними продуктами, не вживає м'яса, алкоголю і нікотину. Дітям у родині не роблять щеплень, а в разі захворювання обходяться без будь-яких таблеток. Ніхто в родині не стриже волосся, вважаючи коси хранителями інформації та антенами для зв'язку з Космосом. Лазареви-Око кажуть, що вміють читати думки і спілкуватися один з одним за допомогою телепатії.

Діти Око навчаються вдома.

"Якщо батьки вважають за краще віддавати дітей до школи, то, я вважаю, вони роблять це для того, щоб відпочити від дітей, тоді як могли б дати їм більше", - каже Коля Око.

"Ми намагаємося мінімізувати спілкування з навколишнім світом, в якому править влада грошей. Наш Бог - природа, а храм - сім'я", - каже Мирослава.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполець запатентував літаючу тарілку і назвав дітей "космічними" іменами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути