понеділок, 25 липня 2011 11:52

"Живий журнал" знову "вимкнувся"

"Живий журнал" знову "вимкнувся"

Популярна блог-платформа Livejournal.com, на якій розміщуються "Живі журнали", у понеділок вранці виявилася недоступною для користувачів. Сайт перестав працювати приблизно о 10 ранку.

Власники ресурсу поки не встановили причини збою, повідомляє Газета.Ru

"Ми зараз розбираємося, поки коментарів ніяких не дамо на цей момент", - сказала PR-менеджер компанії SUP, що володіє ЖЖ, Катерина Пахомчік.

Про сьогоднішні збої в роботі ЖЖ повідомили численні користувачі Twitter та інших соціальних ресурсів.

Нагадаємо, в березні блоговий ресурс був недоступний протягом кількох днів через DDoS-атак. Загальна тривалість трьох хакерських атак на сервіс блогів склала близько 19 годин. Головними цілями хакерів були п'ять найпопулярніших блогів.

У квітні президент Росії Дмитро Медведєв, який також має аккаунт на Livejournal.com, назвав ці атаки "обурливими і незаконними".

"У тому, що сталося, повинні розібратися і адміністрація "Живого журналу", і правоохоронні органи", - сказав тоді Медведєв.

Директор з розвитку продуктів SUP Ілля Дронов припустив у своєму блозі, що основна мета хакерських DDoS-атак на LiveJournal - сама аудиторія "Живого Журналу", яку зловмисники намагаються відвести в інші соціальні мережі, пише Полит.ру

 

Зараз ви читаєте новину «"Живий журнал" знову "вимкнувся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути