понеділок, 27 червня 2011 11:50

Житель Лондона вдень зняв на камеру НЛО

Житель Лондона вдень зняв на камеру НЛО

Загадкові літаючі об'єкти в небі над британською столицею зняв один з жителів Лондона на відеокамеру. Світлі диски літали в ясному небі на великій висоті в сонячний день. Більш великий об'єкт ненадовго з'явився з-за хмари, а потім знову зник, розповідає газета The Daily Telegraph.

Мисливець за прибульцями виклав відеозапис в інтернет, супроводивши її наступним текстом: "Нарешті! У мене пішло більше тижня, щоб зловити їх ... але все-таки я зафіксував ці істоти на камеру в ясний день, і навіть піймав їх крупним планом . Здається, вони вже почали залучати великий натовп зі своєю появою. Будь ласка, чи може хто-небудь пояснити, що, чорт забирай, всі ці об'єкти, які світяться, означають?", - написав ентузіаст.

Зняти загадкові об'єкти вдалося на Грейт-Портланд Стріт біля будівлі BBC Radio 1. Редакція газети The Daily Mail визнала великий об'єкт "материнським кораблем", що випустив кілька десантних капсул, і припустила, що інопланетяни свідомо вирішили покрасуватися перед людством у розрахунку на те, що їх знімуть професіонали з Британської мовної корпорації, над однією з будівель якої і зависли візитери.

Але знімальні групи з BBC цього разу, мабуть, не встигли, проате ще один перехожий намагався знімати НЛО на камеру свого мобільного телефону. На відео, знятому 24 червня, помітні мінімум п'ять людей.

У західній частині Лондона розташовано безліч кінокомпаній, які володіють як співробітниками, так і оснащенням, здатними підробити такий відеосюжет, зазначає The Daily Mail. При цьому редакція утримується від висування прямих підозр у підробці.

Користувач YouTube, який опублікував сюжет в інтернеті, у зв'язку з закономірними підозрами в підробці пише: "Якщо ви вважаєте, що зйомка підроблена - що ж, спробуйте самі виготовити що-небудь подібне, а ми подивимося, як легко у вас це вийде".



Зараз ви читаєте новину «Житель Лондона вдень зняв на камеру НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути