Ексклюзиви
четвер, 12 травня 2011 18:32

Інформацію про кінець світу 21 травня поширюють розумово хворі, - отець УПЦ КП

Інформацію про кінець світу 21 травня поширюють розумово хворі, - отець УПЦ КП

Інформація про кінець світу 21 травня, яку поширює в Україні за допомогою білбордів американський проповідник, не має нічого спільного з істинним змістом Біблії.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив настоятель Свято-троїцького духовного центру УПЦ КП у Тернополі Анатолій Зінкевич.

„В Євангеліє вказано чітко, що про день Апокаліпсису ніхто не знає. Придумувати дати і поширювати цю інформацію вигідно різноманітним сектам – сатанистам, відьмарям. Таким чином вони вносять паніку і хаос в душі людей. А люди, в такому стані якраз схильні шукати вихід в чомусь нетрадиційному", - розповів священнослужитель.

У той же час настоятель центру каже, що в Євангеліє наводяться ознаки наближення Апокаліпсису. Це, зокрема, падіння моралі та озлобленість душі.

„Сказано, що перед кінцем світу брат піде на брата. Але тут не мається на увазі безпосередньо війну. Йдеться просто про моральне зубожіння людей, які будуть здатні вбивати своїх братів", - роз'яснив Зінкевич.

Отець нагадує, що за останні кілька років вже неодноразово повідомлялося про різні дати кінця світу.

„Звичайним людям, які чують таку інформацію, я раджу молитися. Молитися, зокрема і за людей, які цю інформацію поширюють, бо вони хворі душевно, і розумово, напевне, також.

Тим же, хто це придумує, я б радив згадати слова з біблії, де йдеться про те, що пророків, чиї пророцтва не збувалися, закидували камінням. В наш час за пророцтва, на жаль, ніхто ніякої відповідальності не несе", - підсумував священик.

Нагадаємо, про кінець світу, який настане 21 Травня 2011 року заявив американський проповідник 89-річний Гарольд Кемпін. Він пояснює, що точну дату апокаліпсису з'ясував за допомогою математичних розрахунків, відштовхуючись від дати смерті Христа, та інформації, отриманої з Біблії.

Організація проповідника - Family Radio Network замовила по цілому світу інформаційні бігборди з рекламою кінця світу. Бігборди з'явилися і в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Інформацію про кінець світу 21 травня поширюють розумово хворі, - отець УПЦ КП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути