пʼятниця, 14 січня 2011 19:30

Прокуратура перевірила лавочки харківського метро по 28 тисяч

Прокуратура перевірила лавочки харківського метро по 28 тисяч

Прокуратура підтвердила законність процедури закупівлі лавок, встановлених на станції метро "Олексіївська" у Харкові.

Про це сказано у повідомленні директора Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Вікторії Лукашової.

За її словами, Харківська міжрайонна транспортна прокурора провела перевірку за запитом мера Харкова Геннадія Кернеса і встановила відсутність порушень у процедурі закупівлі 10 конструкцій лавок для метро "Олексіївська".

"Сума, згідно з укладеним договором та фактично перерахованими коштами, склала 288 тис. грн.", - сказано у повідомленні.

"Харківською міжрайонною транспортною прокуратурою винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно службових осіб КП "Харківський метрополітен" у зв'язку з відсутністю в їх діях ознак складу злочину", - повідомила Лукашова.

Як відомо, Українська правда, з посиланням на лист-погодження з Нацагентством з Євро-2012, писала, що Харківський метрополітен замовив виготовлення 10 лавочок по 63 тисячі гривень кожна.

Пізніше мер Харкова Кернес заявив, що кінцева ціна, за якою були закуплені лавочки, складала 28 тисяч 800 гривень за кожну.

Водночас, згідно зі звітом про результати проведення процедури закупівлі в одного учасника, договір на придбання лавочок було спочатку укладено за ціною 63 тисячі гривень кожна, яку потім було змінено на меншу.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура перевірила лавочки харківського метро по 28 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути