Ексклюзиви
понеділок, 06 червня 2011 15:44

"Кровосісі" зубами рвали на собі джинси під Профспілкою журналістів
15

Активістки руху FEMEN провели акцію "Геть джинсу". Протестуючи проти замовлених матеріалів в ЗМІ, півтора десятки молодих "феміністок" порвали на собі джинси біля будівлі Профспілки журналістів України, на Хрещатику.

"Феміністки" вигукували гасла "Джинса страшніше за цензуру", "Джинса продажна дівка", "Не тра..айте нас в мозок". Потім розірвали одна на одній джинси і вляглися на брудному асфальті у спідньому. Таким нехитрим способом вони привітали журналістів з їх професійним святом.

Спочатку передбачалося, що разом з FEMEN рвати на собі джинси будуть і журналісти, які стикалися з "джинсою" у своїх ЗМІ. Журналістів дійсно прийшло не мало, причому багато хто одягнув джинси, але роздягтися ніхто з них так і не наважився.

"Ми дійсно просили, щоб хтось з ваших колег підключився до акції, - розповіла ТСН.ua лідер руху FEMEN Ганна Гуцол, одягнена в усе джинсове. - Але бачите, поки ніхто не захотів зняти з себе джинсу. Хоча, я думаю, тут просто зібралися чесні журналісти, тому їм нічого знімати, їм нічого соромитися".

Гуцол не дала договорити представниця Спілки журналістів, що не побажала назватися, яка зажадала припинити акцію, погрожувала викликати міліцію:

"Чому ви в прес-центрі Верховної ради не збираєтеся? Здалася вам наша Спілка? Он стоять закордонні канали, що вони про нас подумають? Це вам пощастило, що глави Спілки зараз немає, а то б вас вже давно міліція забрала".

Зараз ви читаєте новину «"Кровосісі" зубами рвали на собі джинси під Профспілкою журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути