неділя, 18 вересня 2016 12:09

В Криму окупанти проводять вибори до Держдуми

В Криму окупанти проводять вибори до Держдуми

У анексованому Росією Криму окупанти проводять вибори в Російську Думу. На них немає міжнародних спостерігачів і міжнародних організацій. Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) заявила про відправку до Росії близько 370 своїх спостерігачів, однак жоден з них не буде присутнім на території Криму.

Виборчі дільниці відкрилися в неділю, 18 вересня, о 08:00 годині за місцевим часом, тобто одночасно з відкриттям дільниць в Москві. Про факт початку виборів повідомляє сайт представництва партії "Єдина Росія" в Криму. Поки інформації про явку та провокації немає. За даними так званої "Виборчої комісії республіки Крим", на півострові працюватимуть 1164 дільниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри заборону, росіяни організували вибори у консульствах в Україні

Україна не визнаватиме легітимність виборів в Росії через голосування в анексованому Криму. Президент України Петро Порошенко заявив, що особи, які будуть проголошені переможцями за результатами голосування, проведеного на території півострова, будуть внесені до санкційних списків.

Нагадаємо, що сьогодні у дипломатичних представництвах Росії в Україні почали працювати виборчі дільниці, попри заборону Міністерства закордонних справ України.

Зараз ви читаєте новину «В Криму окупанти проводять вибори до Держдуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути