четвер, 17 квітня 2014 19:34

В Україні з'явилося нове гумористичне шоу в американському стилі

В Україні з'явилося нове гумористичне шоу в американському стилі

10 квітня в Caribbean Club відбувся "Перший Великий Український Стендап". На гумористичне шоу зібрався повний зал.

"Стендап-шоу" є проектом відомого ведучого ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі Андрія Шабанова. Надихнула його на створення цього стартапу поїздка в Нью-Йорк.

"Я потрапив до невеликого, 80 квадратних метрів, клубу, де було набито 150 осіб і вештали невидимі офіціантки з їжею і випивкою. З будь-якого місця в залі до коміка було максимум 5 метрів. Це така атмосфера, Ви не уявляєте!" - ділиться Андрій враженнями.

Клуб, де Андрій вперше зіткнувся з таким жанром, називається Comedy Cellar. Знаходиться він у молодіжному районі - Сохо. Там починав свою кар'єру Роббін Вільямс, Джеррі Зайнфелд і навіть Едді Мерфі.

За словами Андрія, подібного видовища в Україні тоді ще не було. Тому, він прийняв рішення привезти частину своїх вражень з Нью Йорка. Так був створений "Стендап" приблизно рік тому.

Учасників для виступу у своєму шоу Андрій вибирає за принципом: "щоб було смішно". Будь-які інші якості і обставини для нього абсолютно не грають ролі.

Під час виступу резидентів тема політики не була порушена. Жартували про все, що притаманне кожному: про стосунки між парами, про побут, про особливості мислення. Особливо бурхливими авациями і гучним сміхом зал зустрічав жарти про чоловіків і жінок.

В Україні чимало гумористичних передач і шоу, але Андрій розповів Gazeta.ua у чому якісна відмінність його проекту від усіх інших:

"Це - моножанр. На сцені працює один комік - без помічників і спецефектів. Тут не ставляться мініатюри, немає ніяких сценок. Це монолог або діалог з глядачем. В чистому вигляді в сучасності російською мовою в голову приходять тільки такі метри моножанра як Жванецький або Гришковець. Якісно ж ми інші."

В майбутньому шоу запустять і в телевізійному форматі. Пілотний випуск планують записати в травні, а на екранах його можна буде побачити вже цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явилося нове гумористичне шоу в американському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути