четвер, 29 травня 2014 12:46

Правий сектор захопив штрафмайданчик, на якому вимагали великі суми за повернення авто

Правий сектор захопив штрафмайданчик, на якому вимагали великі суми за повернення авто
Фото:segodnya.ua

Бізнесу ДАІ з організації мережі нелегальних штрафмайданчиків підходить кінець. Представники Самооборони і Правого сектору захопили одну з київських штрафмайданчиків по вул. Нова 1.

Активісти вигнали охорону і встановили контроль за стоянкою. Дізнавшись про це, автомобілісти стали приходити на майданчик щоб безкоштовно забрати свою машину, повідомляє Дорожній контроль.

З 2012 року, на цій штрафмайданчику по вул. Нова 1, у водіїв вимагали нечувані суми за повернення автомобілів. Величезна кількість машин було розкрадено і розпродана по частинах.

За кілька днів до захоплення стоянки, у "Дорожній контроль" звернувся водій Юрій зі скаргою на те, що охорона стоянки на Новій 1 вимагає у нього 31 тис. гривень за повернення його машини. Журналісти "Дорожнього контролю" допомогли Юрію забрати машину безкоштовно. В листопаді 2013 року "ДК" також допоміг автомобілістці Світлані повернути її TOYOTA RAV-4 за повернення якого вимагали 20 тис. гривень.

Данний штрафмайданчик, як і ряд інших працюючих в Києві, оформлено на підставну фірму ТОВ "ОЛЛІН ПЛЮС". Дана фірма була створена при міністрі МВС Віталія Захарченко. Після того "Дорожній контроль" підготував ряд сюжетів про незаконну діяльність цих стоянок, за вказівкою Захарченко, проти журналістів "Дорожнього контролю" було порушено кримінальну справу.

ТОВ "ОЛЛІН ПЛЮС" є вінницької фірмою і не володіє жодною землею на території Києва. Так працює схема: Управління ДАІ р. Києва уклала договір з підприємством МВС ДП "Розвыток", а той, у свою чергу, уклало договір з компанією ТОВ "ОЛЛІН ПЛЮС", а та, в свою чергу, орендувала землю у ще одного підприємства. Фактичним збором коштів займається саме ТОВ "ОЛЛІН ПЛЮС". Далі гроші переводяться в готівку і осідають в кишенях керівництва МВС.

Зараз ви читаєте новину «Правий сектор захопив штрафмайданчик, на якому вимагали великі суми за повернення авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути