пʼятниця, 01 червня 2012 16:26

Лук'янівський ринок влаштував дітям свято
5

Сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей, один з найстаріших столичних ринків - Лук'янівський - відзначив це свято разом зі своїми відвідувачами. Всі покупці, що прийшли в цей день на ринок з дітьми, на додаток до своїх покупок отримували подарунок-сюрприз: кольорові крейди для малювання та повітряну кульку на честь свята.

Про задум торговців і власника ринку - ТОВ "Квіткова галявина" стало відомо за день до акції, і це привернуло на ринок не тільки постійних клієнтів, що проживають в Шевченківському районі столиці, а й гостей з більш віддалених частин міста. Хоча були й такі, які просто прийшли як зазвичай за покупками і потрапили "з корабля на бал".

У найбільшому захваті були ті, для кого і затівався захід - діти. А враховуючи, що абсолютна більшість малюків і не підозрювали про те, що сьогодні у них "професійне" свято, можна констатувати, що сюрприз дійсно вдався. "Я не знала про задум Лук'янівського ринку, та й про саме свято, чесно кажучи, забула і лише випадково взяла з собою сина, - говорить киянка Олена Клименко, мама п'ятирічного Андрія. - Це була чудова ідея, завдяки якій звичайний похід за продуктами перетворився на свято ". Сам Андрій сказав, що малювання - його улюблене заняття. Він відразу ж почав тестувати подарунок, зображуючи на асфальті домашнього улюбленця - кота.

А от Марія Недорізанюк із семирічною донькою Ганною прийшла спеціально, щоб побувати на святі. "Ми постійні відвідувачі Лук'янівського ринку, тому що живемо недалеко, на вул. Білоруській. Звичайно, не могли пропустити цю подію, - сказала покупниця. - Я, як і планувала, купила свіжі фрукти, які вже багато років беру тільки тут, а донька в цей час грала з іншими дітьми ".

Маленьких відвідувачів дійсно було куди більше звичайного.

Подібні заходи, спрямовані на підвищення комфорту споживачів, тепер стануть постійною практикою на Лук'янівському ринку. Як заявили в адміністрації ринку, компанія "Квіткова галявина" дуже задоволена результатом своєї першої соціальної акції.

"Ефект навіть перевершив наші очікування і ми не маємо наміру зупиняти свою роботу в цьому напрямку", - говорить прес-секретар ТОВ "Квіткова галявина" Андрій Вентов.

Зокрема, найближчим часом на території ринку буде відкрито соціальний магазин, в якому малозабезпечені категорії населення зможуть купувати найпопулярніші групи товарів зі знижкою до 20%. "Магазин буде орієнтований на ветеранів, пенсіонерів, багатодітних матерів, інвалідів, дітей війни - всіх нужденних категорій громадян, які проживають в Шевченківському районі столиці", - підкреслив Андрій Вентов. Подібні програми підтримки малозабезпечених киян реалізує в останні роки і міська адміністрація, тому в "Квітковій галявині" впевнені - подібні об'єднання зусиль влади і бізнесу тільки поліпшать ефективність таких проектів.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янівський ринок влаштував дітям свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути