Сьогодні о 20.00 Ерік Айґнер відкриває свій новий ресторанчик — "Сало-бар".
Невеликий будиночок, де працюватиме ресторан, розташований на вул. Анрі Барбюса, 5 (неподалік Палацу "Україна"). Він оформлений у типовому німецькому стилі "фахтверк": обкладений цеглою та дерев"яними балками.
Бар розрахований на 80 клієнтів. Інтер"єр оформлено у баварських традиціях. Своєрідність ресторану — страви з салом, яких тут більше двадцяти. Ерік розповів, що у "Салі" готуватимуть надзвичайно смачні свинячі ніжки, за особливим рецептом. Ціни на страви із салом — від 20 до 60 грн. Є й дешевші, а також великий вибір салатів та легких закусок до пива.
Ерік уславився нетривіальними вечірками на честь відкриття своїх нових закладів. 1 вересня він проводив "Стройку-паті" у відкритому ресторані "Ящик". Тоді гості будували всередині закладу стіну, самі замішували бетон.
— Ну, а на відкриття "Сало-бару", самі розумієте: сало для всіх присутніх має бути "на шару", тобто — безплатно! — пообіцяв "ГПУ" Ерік Айґнер, 43 роки.
Айґнер вийшов у цьому році з компаніїї "Ерікс Фемілі", де був співвласником декількох нічних клубів та ресторанів. Зараз "Сало-бар" — його другий ресторан у Києві.
30 вересня Ерік відкриє ще молодіжний бар-дискотеку "У Еріка" в студмістечку на Ломоносова, 53. Вхід на дискотеку, кажуть, коштуватиме 20 грн.
Коментарі