четвер, 09 січня 2014 10:26

Черновецький втретє став батьком

Автор: фото: thekievtimes.ua
 

Екс-мер Києва Леонід Черновецький нещодавно знову став батьком.

3 січня дружина екс-мера Києва Олена Савчук народила сина Гавриїла, повідомляє Цензор НЕТ з посиланням на "Сегодня".

За словами Черновецького, дружина і син почуваються відмінно. Хлопчик народився в Європі, вага 3550 г, зріст 52 см.

"Назвали ми його з Оленою на честь мого діда, сибіряка Гавриїла, який був освіченою людиною і заможним селянином села Вовча Бурла (Алтайський край) і , зі слів моєї мами, був племінником письменника Гончарова, незаконнонародженим сином його брата, і виріс в його сім'ї", - пояснив Леонід Черновецький вибір імені для сина.

Колишній мер Києва також повідомив, що має намір жити з сім'єю і в Грузії - "будинок майже добудував", і в Україні: "Є у мене там будинок, про який ви знаєте, скромний, але зручний. І Гавриїл буде у нас українцем!".

На питання, чи не збирається він балотуватися в мери української столиці, Л.Черновецький відповів ухильно: " Провокаційне питання. Але я вам так відповім...Коли прийде мій час, коли мене будуть розуміти, а не придумувати всякі дурниці про мене, тоді і приїду".

Екс-мер Києва додав, що якщо зазирнути на його офіційний сайт і подивитися, які закони він подавав до Верховної Ради, то можна оцінити його мислення і внесок у розвиток України" і відразу стане ясно, хто в Україні космонавт, а хто - патріот".

Леонід Черновецький планує збільшення фінансування благодійних проектів в Україні та Грузії.

"Я у зв'язку з народженням сина дав собі слово збільшити фінансування ще на один мільйон доларів благодійних проектів в Україні та Грузії. У мене багато ідей, як залучити до благодійності і самих українців, і грузин. Люди повинні розуміти, що треба допомагати тим, кому погано, а не тільки родичам або знайомим. В цьому бачу зараз свою основну місію".

Леонід Черновецький побажав жителям столиці в новому році вірити в те, що вони можуть обрати собі " гідного мера" і ніколи не помиляються у своєму виборі.

"У киян має бути" свій "мер, і не за його політичну приналежність, а за його людськими і діловими якостями. Ну і закон повинен бути про відкликання не тільки мера, а й будь-якого політика будь-якої величини, якщо він не справляється зі своїми обов'язками", - говорить Л.Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький втретє став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути