пʼятниця, 16 травня 2014 15:40

Активісти " УДАРу" разом з борщагівцями впорядкують озеро Віра

Активісти " УДАРу" разом з борщагівцями впорядкують озеро Віра

Політична партія "УДАР Віталія Кличка " продовжує роботу з благоустрою Києва та наведення порядку в парках, скверах і зелених зонах столиці. Зокрема, в суботу, 17 травня об 11.00 спільно з жителями Борщагівки та активістами столичних громадських організацій "УДАР" проведе суботник з прибирання озера Віра на вулиці Зодчих .

Як розповів Володимир Жмак - заступник глави Союзу ветеранів Афганістану "Місія", кандидат у депутати Київської міської ради по 43-му виборчому округу від партії "УДАР Віталія Кличка" , це вже не перша спільна акція "ударівців" , ветеранів-"афганців" та мешканців мікрорайону.

"Наше місто має унікальний рекреаційний потенціал. Незважаючи на багаторічні "зусилля" забудовників та корупційної влади по забудові зелених зон, в Києві багато парків і скверів. Наше завдання - навести там порядок, зробити їх затишними, комфортними та безпечними для відпочинку столичних мешканців. І, зрозуміло, повністю виключити будь-яке посягання з боку забудовників в майбутньому", - зазначив Володимир Жмак .

За його словами, для цього необхідно створити ефективну систему громадського контролю за будівництвом у районі та в місті, а також переглянути механізм громадських слухань. "Участь громадськості має бути не формальною, а реальною. А думка - вирішальною при ухваленні рішень владою. Крім того, партія "УДАР" має намір повернути у власність столичної громади землі, передані забудовникам в порушення закону, і в першу чергу - землі рекреаційного фонду . У тому числі ті зелені зони, передача яких супроводжувалася фіктивними громадськими слуханнями , що раніше широко практикувалося" , - зазначив Володимир Жмак .

Довідка : Володимир Жмак - заступник глави Союзу ветеранів Афганістану "Місія" , член ради директорів Європейської бізнес-асоціації, президент ПІІ "РН-Україна". Стояв біля витоків створення АТ "Київстар", вважається одним з кращих топ-менеджерів України. Балотується до Київської міської ради по 43-му виборчому округу м. Києва (Святошинський район) як єдиний кандидат від блоку Петра Порошенка та політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

Зараз ви читаєте новину «Активісти " УДАРу" разом з борщагівцями впорядкують озеро Віра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути