пʼятниця, 26 серпня 2016 14:00

У художньому музеї покажуть мистецтво періоду "перебудови"

У художньому музеї покажуть мистецтво періоду "перебудови"

2 вересня о 19:00 у Національному художньому музеї України відбудеться відкриття виставки "Інша історія: мистецтво Києва від відлиги до перебудови".

Виставка "Інша історія: мистецтво Києва від відлиги до перебудови" презентує твори київських митців. Відвідувачі зможуть побачити роботи Барського, Будникова, Вайнштейна, Волобуєва, Гети, Горської, Глущенка, Григор'єва, Коткова, Кривенка, Кушніра, Левича, Лимарева, Марчука, Мельниченка, Мерецького, Неледви, Параджанова, Яблонської.

Повідомляють у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Архів опублікував документи українських емігрантів

Період створення представлених робіт припадає на соцреалістичну доктрину на межі 1960-х та розпад радянської ідеології у роки "перебудови". Пізня радянська епоха й досі залишається серед найменш досліджених та викликає багато запитань.

Нагадуємо, що 26 серпня о 19:00 у клубі "Наш Формат" (пров. Алли Горської, 5) відбудеться відкрита лекція доктора історичних наук Данила Яневського "Незалежність 25: крах чи початок?".

Зараз ви читаєте новину «У художньому музеї покажуть мистецтво періоду "перебудови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути