вівторок, 25 червня 2013 11:11

Мерилін Монро задушив Боббі Кеннеді?

Автор: Фото: the100.ru
 

Дочка одного з найвідоміших приватних детективів США Фреда Оташа Коллін опублікувала частину документів свого покійного батька.

В одному з них розкривається справжня причина загибелі актриси Мерилін Монро. За кілька днів до трагедії сищик на прохання одного зі своїх клієнтів встановив пристрої для прослуховування в будинку кінодіви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один-єдиний чек заперечив версію про самогубство Мерилін Монро

"Я знав її точний розпорядок дня, знав з ким вона зустрічається, чув усі її розмови і як вона вмирає", - писав у документах Ошата. Відомо, що Мерилін була близько знайома з братами Боббі і Джоном Кеннеді. Саме вони стали її останніми гостями в день смерті актриси 5 серпня 1962-го. Втомившись перебувати на других ролях, дівчина влаштувала грандіозний скандал.

"Вона голосно кричала, а вони намагалися заспокоїти її. Дійшло до того, що Боббі Кеннеді повалив її на ліжко і накрив її голову подушкою, щоб сусіди не почули. Коли вона затихла, Кеннеді покинув будинок", - продовжує детектив. Варто зауважити, що це далеко не перше свідчення, яке говорить про причетність братів до смерті світового секс-символу. Адже у політиків був серйозний мотив: президент і члени ради не могли розлучатися з дружинами, це поставило б хрест на їхній подальшій кар'єрі.

Зараз ви читаєте новину «Мерилін Монро задушив Боббі Кеннеді? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути