середа, 28 січня 2015 10:05

Пораненого "кіборга" Федора Мисюру рятують вінницькі медики

31-річний "кіборг" Федір Мисюра отримав важкі поранення 15 січня у донецькому аеропорту. Попри значну крововтрату та зупинку серця медикам вдалося стабілізувати стан бійця. Він прийшов до тями у дніпропетровській лікарні. Зараз Федора продовжують лікувати у Вінниці.

 

Федір Мисюра з Рівного. У зоні АТО служив з жовтня. До мобілізації працював головним спеціалістом управління транспорту і зв'язку виконавчого комітету Рівненської міської ради. Разом із дружиною виховують 2-річну донечку. Чоловік переніс важку операцію і втратив багато крові.

Федора літаком мали доставити з Дніпропетровська у львівський госпіталь. Проте куля, яку не вдалося дістати медикам почала рухатися до серця. Тому бійця доправили у Вінницю. Про це написав у "Фейсбук" депутат Рівненської міської ради Олександр Нестерук.
"Федора пробували перевезти літаком до Львова, але куля, яка досі була в тілі, почала рухатися в область серця тож довелося посадити літак у Вінниці й оперувати", - пише депутат.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку № 4149 4978 2855 8223 (Мисюра Марія Петрівна).

 

Зараз ви читаєте новину «Пораненого "кіборга" Федора Мисюру рятують вінницькі медики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути