пʼятниця, 24 квітня 2015 10:10

Після побоїв вітчима Алінка Глухова не ходить і не може говорити

Після побоїв вітчима Алінка Глухова не ходить і не може говорити
Алінка ГЛУХОВА

7-річна Аліна Глухова була вдома, коли вітчим до дому прийшов не в настрої і напідпитку. Невідомо чому розлютився на Аліну і побив її до втрати свідомості. Дівчинка пролежала непритомною кілька днів. Потім два тижні коми, кілька операцій. Внаслідок сильного побиття пішов набряк мозку. Гідроцефалія. Кілька років боротьби за життя і здоров'я Аліни пройшли дуже плідно. Проте бабуся на лікування Аліни коштів не має.

Після побиття Алінка пролежала в комі, і лікарі зізнаються, що її травми на той момент були несумісні з життям. Проте вона вижила, і продовжує боротися. Алінка росла здоровою дитиною, проте зараз їй 7, вона не ходить, не говорить, лише розрізняє звернену до неї мову, та й то завдяки лікуванню. Бабуся забрала трьох онучок до себе в Закарпаття, адже вітчим безслідно зник, а мати не змогла впоратися з таким горем. Зараз дівчинці показані реабілітація та лікування.

Повністю вилікувати Алінку навряд чи вдасться, проте повернути її до майже нормального життя покладають надію на іноземних лікарів та реабілітацію закордоном. Українські лікарі зробили все, що могли, щоб врятувати дитину, але курси реабілітації закордоном дають більші шанси на одужання.
На лікування Аліночки потрібно зібрати трохи більше 260 000 грн. І хоч дівчинка зараз не може нічого сказати, вона обов'язково подякує всім хто її підтримав, коли одужає та навчиться говорити заново.

Діагноз: віддалені наслідки внутрішньочерепної травми 2011 р. Внутрішня гідроцефалія. Стан після трепанації черепа. Спастичний тетрапарез. Судомний синдром. Атрофія дисків зорових нервів обох очей.

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Побита відчимом до напівсмерті Аліна бореться за одужання".

"Українська Біржа Благодійності"

Зараз ви читаєте новину «Після побоїв вітчима Алінка Глухова не ходить і не може говорити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути