четвер, 30 липня 2015 15:44

Через порок серця у Жені Малого почалися ускладнення

У шестирічного Жені Малого вроджений порок серця, відкритий артеріальний проток. Сім'ї треба зібрати 50 076 грн. на окклюдер. Через хворобу у хлопчика почалися ускладнення.

  Женя Малий
Женя Малий

"Шуми в серці у сина лікарі почули ще в пологовому будинку. Нас направили на обстеження в Київський інститут серця. Там у Жені діагностували порок серця - відкрита артеріальна протока. Лікарі вирішили почекати з операцією, можливо, дефект закриється сам собою, і хірургічне втручання не потрібно. Але змін не було. На останній консультації з'ясувалося, що отвір став збільшуватися, необхідна операція. Зробити її можна найбільш щадним, ендоваскулярних способом, за допомогою спеціальної "латки" - окклюдера. Операцію виконають за квотою. Але треба оплатити окклюдер. А ми не можемо зібрати потрібну суму, у нас двоє дітей, живемо на невелику зарплату чоловіка. Будь ласка, допоможіть!", - написала Тетяна Мала, мама Жені.

Родині допомагає "Український Фонд Допомоги".

"У Жені вже розвиваються ускладнення, з'явилися ознаки легеневої гіпертензії. Необхідно якомога швидше виконати ендоваскулярне закриття дефекту окклюдером", - каже завідувач відділення ендоваскулярної хірургії Київського інституту серця Андрій Хохлов.

Реквізити для допомоги:
Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"
Код ЄДРПОУ: 37241402
Поточний рахунок: 26004052718802
МФО: 300711
Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м.Київ.
Призначення платежу: Пожертвування на лікування Малого Жені.

Зараз ви читаєте новину «Через порок серця у Жені Малого почалися ускладнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути