понеділок, 05 січня 2015 18:25

Через м'язову дистрофію Христина Сирова не може ходити

Через м'язову дистрофію Христина Сирова не може ходити

31-річна Христина Сирова з Бурштина, що на Прикарпатті має зібрати 50 тисяч євро на "екзоскелет" — пристрій, який зупинить її м'язову дистрофію. Без нього жінка повністю перестане рухатися. Допомогти можуть німецькі медики, але таких грошей родина самотужки не збере. Повідомляє "ТСН".

Перші симптоми страшної недуги у Христини проявилися у тринадцять років. Нині вона вже прикута до візка. З кожним днем жінці все важче піднімати руки. Однак Христина бадьориться – опанувала візаж, вчиться на психолога, працює у реабілітаційному центрі із хворими дітьми, видала вже дві книги. Ще три – пише. А ще Христина малює. "Квіти Донбасу" написала спеціально для благодійного аукціону, який організували для неї друзі. Гроші жінці потрібні для так званого "екзоскелету": це єдине, що зможе поставити її на ноги. "Екзоскелети" виготовляють у Німеччині. Вони не лікують, проте загальмовують розвиток хвороби, і хворі залишаються дієздатними.

Христині Сировій якнайшвидше потрібно зібрати майже 50 тисяч євро – такий рахунок прислала клініка з Фрайбурга. Німецькі лікарі чекали її спочатку в травні, потім у жовтні. Але жінці-інваліду та її батькам-пенсіонерам необхідну суму ніяк не вдається зібрати. Замало виявилося навіть зіркових лотів на благодійному аукціоні. Дорослим людям на інвалідному візку дуже важко збирати кошти. Особливо зараз, коли на сході України війна, кажуть організатори аукціону.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
В призначені платежу необхідно вказати: на лікування дочці Сировій Христині Богданівні
Кому: Сировий Богдан Олексійович
ПІН 1836114858
Для поповнення на карту 5168742064547338
Телефон мами Сирової Надії Іванівни 067 862 25 64.

Зараз ви читаєте новину «Через м'язову дистрофію Христина Сирова не може ходити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути