вівторок, 31 березня 2015 20:07

Центр для обездолених дітей просить оплатити комунальні послуги
3

Фото: mistoditey.org

Благодійний фонд "Українська Біржа Благодійності" допомагає зібрати гроші на оплату комунальних послуг столичному Центру допомоги "Місто щасливих дітей". Мають зібрати 49 204,41 грн, щоб оплатити комуналку на три місяці.

До Центру допомоги "Місто щасливих дітей" у Києві потрапляють діти "з вулиці", які потрапили у важкі обставини і пережили трагедії. Діти, яких покинули батьки, яким потрібне наше з вами тепло. До Центру вони потрапляють фізично ослабленими, з різними хронічними захворюваннями і з психологічними травмами. Для порятунку та реабілітації такого малюка вкрай важлива домівка, у якій він живе, тепла та затишна.

Центр "Місто щасливих дітей" з 2007 року допомагає знедоленим дітям. У Центрі такі дітки знаходять притулок і нарешті потрапляють у безпечне місце. Це діти, які пережили занадто багато – насильство, голодування, вони були кинуті власними батьками, у деяких з них померли близькі, і вони просто нікому не потрібні. У Центрі діток забезпечують необхідним – одяг, харчування, медична допомога. Тут же починається психологічна реабілітація.

Завдання Центру – допомогти дітям повернутися до нормального життя та зміцнити їх духовно і фізично. У кожного є своє ліжечко та кімната. Затишок, як в справжньому домі. По-перше, майже всі діти Центру ніколи не жили в нормальних умовах, і вони раді будь-якому "своєму" куточку. По-друге, фізичне здоров'я можна відновити тільки якщо малюк добре їсть, живе в теплі та затишку.

Головною метою проекту є збір коштів для оплати комунальних послуг Центру допомоги "Місто щасливих дітей", де допомагають дітям, які пережили багато горя та невдач. За місяць на комунальні послуги витрачається 16 401,47 грн. Зараз просто необхідно зібрати кошти ще на 3 місяці оплати комунальних послуг, тому загальна сума збору становить 49 204,41 грн.
Центр існує лише на гроші благодійників, і без вашої допомоги йому не впоратися. Давайте не лишимось осторонь проблем цих дітей і подаруємо їм комфортні умови для життя та затишок!

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Тепло та затишок для сиріт".

"Українська Біржа Благодійності"

Зараз ви читаєте новину «Центр для обездолених дітей просить оплатити комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути