вівторок, 27 січня 2015 21:00

Бійцеві Арсену Боярчуку після вибуху видалили частину черепа
5

31-річний Арсен Боярчук з Волині отримав важке поранення у с. Кримське на Луганщині. Від вибуху найбільше постраждала голова: осколок пройшов через ліве око та застряг у мозку. Бійцеві зробили вже кілька десятків операцій. Попереду ще довге лікування та реабілітація, на яку родині потрібні гроші. Повідомляє сайт "Герої АТО".

Арсен Боярчук служив у 4-му батальйоні 24-ї механізованої бригади. У жовтні разом з бойовими товаришами виконував завдання в с. Кримське, що на Луганщині. Тоді бійці потрапили під обстріл бойовиків. Арсен пам'ятає сильний вибух, внаслідок якого отримав поранення голови. Осколок пройшов через ліве око та застряг у мозку. Зв'язок з Арсеном рідні втратили того ж дня. Довго шукали і знайшли у львівському шпиталі. Два тижні боєць пролежав у реанімації. Переніс десятки операцій, лікарі вийняли осколок з голови. Через запалення мозку йому видалили частину черепа. Згодом треба буде ставити пластину. Чоловік відчайдушно бореться за життя. Попереду ще довге лікування та реабілітація, на яку родині потрібно зібрати велику суму.

Разом з дружиною Арсен виховує двох синів (старшому - 5, меншому – 1 рік). Чоловік єдиний годувальник у родині, тому самотужки зібрати гроші на лікування не можуть.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку, 5168 7554 0729 2099 (гривні);
картка ПриватБанку, 5168 7572 4051 7781 (євро);
картка ПриватБанку, 5168 7572 4051 7500 (долари).

Картки на ім'я дружина Арсенія - Боярчук Тетяни Іванівни.
Контактний номер: 096 549 18 80 (Боярчук Тетяна).

Зараз ви читаєте новину «Бійцеві Арсену Боярчуку після вибуху видалили частину черепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути