понеділок, 19 січня 2015 10:05

Боєць Роман Грицик зник в Іловайському котлі – родині треба допомога

Боєць Роман Грицик  зник в Іловайському котлі – родині треба допомога

Алла Ткачук, дружина зниклого в Іловайському котлі Романа Грицика, нещодавно народила сина. Новонароджений Максим третя дитина у родині. У Алли і Романа ще двоє старших донечок - дворічна Віка та п'ятирічна Настя. Дружині та дітям бійця треба допомога, бо Роман був єдиним годувальником у родині. Повідомляють "Надзвичайні новини".

Роман пішов добровольцем у батальйон "Івано-Франківськ". Наразі боєць вважається зниклим безвісти. Востаннє бійці бачили його в Іловайському котлі.

Востаннє з Романом рідні розмовляли телефоном ще в серпні. Він запевнив вагітну дружину, що все добре. Далі зв'язок перервався. Що чоловік зник без вісти, Алла дізналася тільки тоді, коли батальйон за кілька днів повернувся додому. Зараз вони чекають на результати експертизи ДНК невпізнаних тіл, які були вивезені з-під Іловайська та поховані у безіменних могилах у Дніпропетровську. Однак вірять – їхній Роман живий.

Алла вирішила похрестити новонародженого сина на Водохреще. Хрещених батьків, каже, у Максима буде аж чотири. Один з них – командир та друг чоловіка.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку № 5457 0822 3248 6865
Отримувач: Ткачук Алла Іванівна.
Контактний номер: 099 745 21 14.

Зараз ви читаєте новину «Боєць Роман Грицик зник в Іловайському котлі – родині треба допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути