субота, 16 серпня 2014 19:05

АТО: Віктору Бойку на передовій відірвало ліву руку і дуже пошкодило праву

АТО: Віктору Бойку на передовій відірвало ліву руку і дуже пошкодило праву
Віктор БОЙКО

Віктор Бойко з 26-тої артилерійської бригади з передової АТО повернувся без лівої руки та з тяжкими пораненнями правої. Йому треба лікування та гроші на протез. Самотужки родина суму у 90 тисяч євро не збере. Повідомляє ТСН.

Віктор із Вінниччини. В армії служив за контрактом, у зону АТО вирушив у червні. 18-го липня біля міста Попасна на Луганщині пішов у розвідку і потрапив у засідку. Хлопець майже годину стікав кров'ю. Через обстріли терористів ні надати першу допомогу, ані доправити його до лікарні - не могли. Ліву руку Віктору ампутували вже майже місяць тому, а біль у правій не вщухає - ні на мить. З його кінцівки витягли відразу п'ять осколків. Майже всі м'язи - розірвані. Після кількох операцій довелося вживляти і нову шкіру. Хлопець переконаний, що урятувати ліву руку шансів не було. На протезування і реабілітацію Віктора його родині потрібно щонайменше 90 тисяч євро. Мати з маленького села на Вінниччині зізнається - такі гроші ніколи не назбирає.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанк № 4405 8823 0416 1445 Отримувач – Бойко Людмила (мати пораненого).

Зараз ви читаєте новину «АТО: Віктору Бойку на передовій відірвало ліву руку і дуже пошкодило праву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути