четвер, 19 лютого 2015 14:55

4-річну Лілію Бурзаєву перевезли з Донецька до Києва, щоб врятувати від лейкозу

 

У Лілї Бурзаєвої гострий лімфобластний лейкоз. На початковій стадії лікування маленької Лілі лікарі не давали абсолютно ніяких гарантій щодо її здоров'я. Дівчинка всупереч побоюванням лікарів день за днем терпляче проходила всі етапи важкого лікування. Іноді хіміотерапію доводилося переривати через погіршення здоров'я дитини.

Влітку 2014 року ситуація з лікуванням Лілі ускладнилася тим, що в Донецьку почалися активні бойові дії – в місті виникли серйозні перебої з постачаннями медикаментів. Тому рідні Лілі прийняли рішення продовжити її лікування в Києві.

18-го серпня Ліля з мамою на реанімобілі виїхали з Донецька в Київ, у відділення дитячої гематології Київської обласної клінічної лікарні №1. Там лікувалися до січня 2015 року. За час перебування у відділенні Ліля пройшла другий і третій протоколи хіміотерапії.

З 25-го січня дитина продовжує лікування, але вже в домашніх умовах. Кожного тижня їй треба їздити в лікарню і здавати аналізи, від їх результатів залежить подальше лікування. Впродовж півтора року Лілі необхідно щодня пити суху хімію – пігулки Пури-нетол і Метотрексат. У якій дозі – залежить від аналізів. Сім'я Бурзаєвих винаймає стареньку однокімнатну квартиру в місті Ірпінь під Києвом. Зняти житло ближче до лікарні та з кращими умовами перебування в них немає можливості.
Волонтери просять допомогти Лілі та її мамі. Без цього їм буде дуже складно впоратися з важкою недугою.

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Дві хвороби – одна дитина: 2 етап зборів"

"Українська біржа благодійності"

Зараз ви читаєте новину «4-річну Лілію Бурзаєву перевезли з Донецька до Києва, щоб врятувати від лейкозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути