вівторок, 30 грудня 2014 10:25

2-річному Артему Стадніку не дає дихати пухлина, що розрослася на шиї та обличчі

2-річному Артему Стадніку не дає дихати пухлина, що розрослася на шиї та обличчі

Родина Артема Стадніка збирає гроші на лікування хлопчика. У дитини доброякісна пухлина швидко розростається на голові і шиї. Це утворення не дає хлопчикові дихати. Допомогти можуть ізраїльські медики, проте у родини немає грошей. Повідомляє "Українська біржа благодійності".

Пухлина не дає дихати Артемові. Щоб хлопчик не задихнувся, йому поставили трахеотомічну трубку. Артему якомога швидше необхідно провести ряд операцій. Мама Артема дуже довго не могла знайти клініку, яка погодилася б взятися за лікування хлопчика. Відгукнулася ізраїльська клініка "Іхілов". Доктор Арі Діро припустив, що для видалення такої величезної пухлини знадобиться кілька операцій. Був відкритий збір коштів і 18 липня 2014 року Артем з мамою вже були в клініці. Хлопчику видалили більшу частину лімфангіоми (пухлини). Місяць Артем провів у клініці, переніс операцію добре і лікарі були задоволені своєю роботою.

Сьогодні йде підготовка до другого етапу лікування. Він буде не менш важким. Після обстеження хлопчику видалять пухлину. Лікарі планують розпочати процес зняття трахеотомічної трубки – деканюляцію. Сума, яку виставила клініка, не під силу мамі Артема.

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Посмішка через силу".

Зараз ви читаєте новину «2-річному Артему Стадніку не дає дихати пухлина, що розрослася на шиї та обличчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути