понеділок, 24 жовтня 2016 16:31

Лікарі дістали дитину з лона матері та повернули назад
8

Фото: dailymail

Жителька Техасу Лінлі Бомер за дев'ять місяців народжувалась двічі. Коли мати дівчинки Маргарет проходила УЗД на 16-тому тижні вагітності, з'ясувалося, що дитина має пухлину у районі куприка. Лікарі відкрили утробу матері, видалили утворення, та поклали дівчинку назад, пише dailymail.

Ще 12 тижнів дитина розвивалася в лоні матері, а коли минуло необхідних 36 тижнів вагітності, плід дістали шляхом кесаревого розтину. Новонароджена мала вагу 2400 г.

"Вони побачили щось на знімку, увійшов лікар, і сказав нам, що з дитиною серйозні проблеми, у нього крижово-куприкова тератома. Це нас шоковало і налякало, тому що ми не знали, що означає це довге слово, і в чому суть діагнозу", - розповідає мама дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад дерматолога для зимових туристів

Тератома - одна із найбільш розповсюджених пухлин у новонароджених. Вона у дівчаток трапляється в чотири рази частіше, ніж у хлопчиків.

"Хоч це і найбільш розповсюджена пухлина, вона все ж досить рідко трапляється", - каже лікар Дорел Касс, керівник Техаського ембріонального центру

Зараз ви читаєте новину «Лікарі дістали дитину з лона матері та повернули назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути