пʼятниця, 30 вересня 2016 13:52

Сміх підвищує потенцію — учені

Сміх підвищує потенцію — учені
Фото: www.ural.org

Великі дози сміху лікують та навіть збільшують шанси зачаття дитини. Такий висновок ізраільського вченого Шеваха Фрідлера, розповідає Мport.ua. Чоловічий журнал сповіщає про сфери, які отримують найбільше користі від великих доз сміху.

Сміх допомагає качати прес. Коли людина сміється, у неї скорочуються не лише м'язи обличчя, а й діафрагми та пресу живота.

"Коли смієшся від душі, у тебе взагалі напружується близько 80-ти м'язів тіла. Чим частіше це робити, тим краще тренованими вони будуть. Вчені кажуть: 10-15 хвилин щирого сміху позбавляють людину від 50-ти калорів. Якщо так постійно сміятися, можна за рік схуднути на 2 кіло. Правда, за умови адекватного харчування", - кажуть чоловічі експерти.

Сміх збільшує кількість корисних антитіл у крові, розширяє судини, і навіть знижує рівень цукру в крові. Цей факт підтверджує дослідження американського професора Уільяма Фрая. Він вивчав спеціальну науку гелотологію — що вивчає вплив сміху на здоров'я людини. Він перевіряв за аналізами кількість антитіл у крові студентів до лекції, під час якої травив анекдоти, та після неї. В результаті — сміхосеанс підвищував кількість антитіл та, як уже відомо, виробляв гормон щастя.

"Сміх виробляє ендорфін — гормон щастя, з яким тіло розслаблюється, та підвищується больовий поріг (тобі стає не так боляче). А ще сміх розширює судини — крові легше ганяти "туди-сюди", і навіть понижує рівень цукру", - кажуть автори чоловічого чтива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оздоровити організм екс-курця

Сміх збільшує шанси стати батьком. Ізраільський дослідник Шевах Фрідлер провів експеримент. Він зібрав дві групи жінок — які пішли на концерт клоунів, та які на ньому не були. А потім — усім їм провів штучне запліднення. В результаті, вагітних серед тих, які провідали веселу виставу, було більше.

"Вчений вважає, що це завдяки тому, що стрес знижує рівень стресу. Простими словами, дівчина простіше розслабляється", - підсумовують автори публікації.

Зараз ви читаєте новину «Сміх підвищує потенцію — учені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути