середа, 26 жовтня 2016 19:20

Секс, який викликає у чоловіків простатит

Секс, який викликає у чоловіків простатит
Фото: vimaru.ru

Різкі перепади температури та ослаблений імунітет провокують появу простатиту. Зараз він "помолодшав" і з'являється у двадцятирічних чоловіків.

"Перше, по чому чоловік може побачити простатит це часті позиви до сечовипускання, - говорить столичний уролог Юрій Голубицький. - Він відчуває себе постійно стомленим і знижується потенція. Йому важко почати мочитися".

При запаленні передміхурової залози підвищується температура, зникає апетит. Знижується сексуальний потяг, з'являються болі під час статевого акту.

"Регулярне статеве життя — основа чоловічого здоров'я. У середньому секс має бути двічі на тиждень. Дуже шкідливі "забіги на різну дистанцію". Коли в пари інтимний контакт буває то з тижневою перервою, то кілька разів на день. Тоді збивається ритм роботи статевих органів і вироблення сперми. Для чоловіків дуже шкідлива сауна. Висока температура порушує вироблення сперматозоїдів. На їх відновлення потрібен місяць", — каже лікар.

При простатиті треба їсти морепродукти, свіжі овочі, гарбузове насіння, корінь селери і петрушки, волоські горіхи та молочне. Уникають гострих, копчених страв. Чоловік має носити простору зручну білизну.

Читайте також: Пивні алкоголіки мають "бичаче серце"

Щоб не лікуватись краще перестрахуватись. Кожен чоловік, після 25 років, хоча б раз на рік повинен відвідати лікаря. Важливо лікування почати вчасно. Протизапальні препарати в поєднанні з антибіотиками, дієтою і правильним режимом дають швидкі результати і гарантують повне лікування.

Зараз ви читаєте новину «Секс, який викликає у чоловіків простатит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути