четвер, 02 лютого 2017 15:51

Кого захищає медична кампанія "Знаю твої лимони"
2

У різних країнах світу у лютому діє громадська кампанія "Знаю твої лимони". Вона покликана підтримати жінок, які мають онкологію грудей.

Пише kobieta.pl.

Жовті цитрини відображають за своєю формою анатомію жіночих грудей.

"Існує дуже багато акцій, які повідомляють про рак грудей. Але ні одна з них не відображає хворобу настільки явним чином", - повідомляє жіночий часопис.

Ініціатором акції є організація World Wide Breast Cancer. Лимони, які складені в упаковку для яєць, виглядають настільки мило, що допомагають хворим жінкам простіше ставитися до своєї хвороби та змагатися з нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловживання мандаринами отруює шлунки дітей

Зазначають також, що жінки часто шукають ущільнення на грудях, які б свідчили про пухлину, але мають також звертати увагу на те, що груди стали різними за розміром, запав або незвично почав виглядати сосок.

Організатори розповідають, що якби в акції були зображені груди, то їхні знімки блокували б у мережі Facebook - через заборону публікувати оголене жіноче тіло. Блокують навіть знімки матерів, які годують дітей. Проте лимони - можуть бути зображені скрізь.

Зараз ви читаєте новину «Кого захищає медична кампанія "Знаю твої лимони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути