Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2016 11:25

Ярослава Конюк схудла на 25 кілограм

Ярослава Конюк схудла на 25 кілограм

Львів'янка Ярослава Конюк втратила 25 кг ваги за допомогою програми "Їмо та худнемо" дієтолога Володимира Распертова. Вісім років тому лікувалася в нього від ожиріння. До січня цього року вага не збільшувалася. Коли поправилася на 4 кг, знову записалася до лікаря.


"Зайва вага мене лякає. Пригадую, як тоді з'явилося безліч проблем зі здоров'ям – боліло серце, підіймався тиск, задихалася. Володимир Олексійович визначив, що поправляюся від кави та помідорів. Правильне харчування привело мене у форму. На початку цього року перенесла операцію на апендицит. Після неї порушився обмін речовин. Хочу зупинити процес", - розповідає Конюк.


Львівський дієтолог Володимир Распертов за методикою "Їмо та худнемо" лікує 11 років. Серед його пацієнтів - вагітні, жінки, які годують груддю, діти з алергією. Його методика лікування не лише позбавляє людей зайвої ваги, а й лікує від хронічних недуг. Лікар для кожного пацієнта формує список корисних і шкідливих харчів. За цим методом можна схуднути від 10 до 25 кг за три місяці.


"За 11 років існування програми "Їмо та худнемо" клієнти приходять другий, а той третій раз. Через 2-3 роки може змінитися список дозволених продуктів. Тоді знову проводимо тестування. Одна клієнтка 6 років не поправлялася, тепер знову прийшла. Такий у неї обмін речовин, і нічого з тим не вдієш. Дієтою я його вирівнюю, але під впливом певних факторів знову порушився. Є клієнти, в яких багато років поспіль вага не повертається. 40-річна жінка після другого курсу лікування припинила набирати вагу. Завагітніла третьою дитиною. Хвилювалася, бо під час попередніх вагітностей набирала більше, ніж по 20 кілограм. Та цього разу не набрала зайвого кілограма, пологи пройшли легко", - зазначає Володимир Распертов.


Дієтолог тестує 270 найпоширеніших українських продуктів. Першими йдуть м'ясо, крупи, олія. Для дорослих пацієнтів тестуються алкогольні напої. Трапляються випадки, коли людям забороняють їсти кріп, огірки, гречку. Натомість їм можна вживати шоколад, картоплю.

(097) 249 92 34
Распертов Володимир Олексійович

Зараз ви читаєте новину «Ярослава Конюк схудла на 25 кілограм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути