Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2014 18:57

Абрикосова дієта покращує роботу печінки і допомагає схуднути

Абрикосова дієта покращує роботу печінки і допомагає схуднути

Абрикоси і курага дуже корисні і повинні входити в щоденний раціон. У сезон абрикосів потрібно використовувати можливість, адже в цих фруктах багато корисних вітамінів і мікроелементів, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту і обмін речовин.

Як абрикоси допоможуть схуднути

Після абрикосової дієти ваш організм очиститься - абрикоси, завдяки пектину, виведуть з кишечника шлаки, позбавлять від токсинів і знизять холестерин. Абрикосова дієта гарна не тільки в боротьбі із зайвими кілограмами, але і підійде для бажаючих очистити організм і оздоровитися. Завдяки абрикосовій дієті проходить нервова напруга, поліпшується робота печінки і серцево-судинної системи.

Як харчуватися на абрикосової дієті

Така дієта повинна тривати не більше трьох днів, за кожний з цих днів ви можете скинути по кілограму. Для дієти вам потрібно 500 г свіжих абрикосів і 300 г кураги. Свіжі плоди подрібніть в блендері і вичавіть сік, курагу подрібніть і перемішайте з соком. В результаті у вас вийде легка маса. Розбийте вживання цього супу-пюре на кілька прийомів на день, як вам комфортно (їх повинно бути не менше 5-ти). Під час дієти треба пити багато води, допускається вживання зеленого і трав'яного чаю. Моно-дієту за бажанням можна доповнити овочами.

Зараз ви читаєте новину «Абрикосова дієта покращує роботу печінки і допомагає схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути