пʼятниця, 16 вересня 2011 07:30

Як оздоровити тіло та душу

  Академік Віктор Гаврилюк: ”Кілька сеансів звукорезонансної терапії можуть вилікувати  хронічні хвороби, що тягнулися роками”
Академік Віктор Гаврилюк: ”Кілька сеансів звукорезонансної терапії можуть вилікувати хронічні хвороби, що тягнулися роками”

Більшість людей сьогодні не можуть повноцінно насолоджуватися життям через хронічні хвороби. Остеохондроз, недуги серцево-судинної та імунної систем, порушення обміну речовин, варикоз — далеко не повний "букет", який людина отримує після навантажень на роботі. У результаті хворі стають постійними клієнтами лікарень, витрачають значні суми на ліки, які лише знімають симптоми, притуплюють біль, але не лікують.

Цьому є альтернатива: новий метод звукорезонансної терапії академіка Віктора Гаврилюка.

— Оздоровлення організму має починатися на клітинному рівні, де і виникає хвороба, — розповідає Віктор Михайлович. — На надпорогових ультрачастотах, які вухо людини не розпізнає, діють вільні частини нейтрино та антинейтрино. У тілі вони "будять" ослаблені клітини. Активізують їх поділ та омолодження. Організм відновлюється. Таким чином пацієнт за лічені заняття може повністю відновити своє здоров'я. І все за рахунок того, що вільні частини включають захисні функції організму. Із колегами із Франції нам вдалося розпізнати ці надпорогові ультрачастоти та нанести їх на CD-диск. Для зручності сприйняття на нього записали музику. Усе, що потрібно для роботи за цією методикою, — знайти зручне затишне місце, розслабитися і ввімкнути диск. За кілька сеансів ви позбавитеся тривог, нервових розладів, хронічних хвороб, що тягнулися роками.

За допомогою нової методики видужують пацієнти, яких традиційна медицина визнала безнадійними.

— Я не думала, що колись зведусь на ноги, — розповідає 53-річна Ніна Нестерук із міста Жмеринка. — Вісім років лежала нерухомо, майже осліпла. Спочатку лікарі поставили діагноз "остеохондроз" потім — "порушення кровообігу". А тоді взагалі сказали: "Ми не знаємо, що з вами". Не могла їсти, почало двоїтися в очах, вони боліли. У лютому цього року почула по телевізору розповідь академіка Віктора Гаврилюка про його метод звукорезонансної терапії. У Вінниці дочка звернулася до учня Гаврилюка — лікаря Андрія Бялковського. Він розповів, як правильно займатися за методикою. Дочка привезла диски і почала вмикати для мене. На мій подив, уже після першого курсу покращився зір, менше стали боліти очі. Потім змогла трішки піднятися на ліжку. Через місяць уже пробувала сідати. У середині квітня перший раз стала на ноги. Для мене це просто диво. До цього — в яких тільки лікарів ми не були у Вінниці та Києві. Дочка привозила спеціалістів до мене. А тут усе виявилося так просто. Головне, що займатися можна вдома у зручний час, навіть кілька разів на день. Зараз я ходжу з паличкою. Підібрала окуляри, можу читати.

У Вінниці консультації з нового методу звукорезонансної терапії проводить один із кращих учнів Віктора Гаврилюка — Андрій Бялковський.

Тел.: 0(97) 237 73 08, 0(432) 69 09 19.

Зараз ви читаєте новину «Як оздоровити тіло та душу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути