понеділок, 18 червня 2012 05:15

У голову втирають сік цибулі з коньяком

Вінничанка 28-річна Валентина Солотвина фарбується у блондинку четвертий рік. Через це її волосся стало сухим і ламким.

— Кілька місяців мила голову лише з бальзамом, бо без нього коси не розчісувалися. Перукарка порадила робити маски з майонезу. Брати самий жирний і маститися перед миттям голови. Тримати треба півчаса.

Від лупи робить маску з меду, жовтка та майонезу. Змішує їх порівну, наносить на 20 хвилин. Споліскує голову водою, злегка підкисленою оцтом. Улітку миє голову в наварі любистку та м'яти. Після цього волосся довго не жирніє.

— Для швидкого росту роблю маску з цибулі й коньяку. Натираю на тертці велику цибулину, змішую її сік із такою ж кількістю коняку. Добре втираю в голову. Пальцями масажую десь годину, тоді змиваю. Щоб не було чути запаху цибулі, роблю процедуру у вихідні. На другий день знов мию голову. Волосся росте, як на дріжджах. Випробувала на собі й дочці. Їй перед змаганнями з танців треба було відростити чолку за три місяці. Після тих масок чуб відріс на 7 сантиметрів.

— Маски на основі майонезу ефективні для сухого, ламкого, посіченого, фарбованого та тьмяного волосся, — пояснює 36-річний дерматолог Андрій Наліжитий. — Але краще використовувати домашній. А цибуля з коньяком стимулює волосяні цибулини. Волосся ліпше буде рости, стане міцнішим.

Зараз ви читаєте новину «У голову втирають сік цибулі з коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути