вівторок, 24 листопада 2015 06:10

Темні від кави й тютюну зуби відбілюють содою

— Сода для зняття нальоту із зубів у кілька разів дрібніша за звичайну, — розповідає столичний дантист 24-річний Олександр Барков.

Відкриває пляшечку з білим порошком, що злегка пахне зубною пастою. Засипає його в насадку содоструя. У ньому порошок змішується з водою і під тиском подається на зуби. За один сеанс зуби відбілюються на півтону. Під час процедури пацієнт не відчуває дискомфорту.

— Жовтуватий наліт при основі зубів, потемніння емалі від кави, чаю, тютюну — це все одразу знімається. Після відбілювання зуби полірую, щоб зафіксувати білизну. Вся процедура триває півгодини.

Білизна зубів тримається від шести місяців до двох років. Залежить від того, чи курить людина, чи ретельно чистить зуби. Відбілення содоструєм рекомендують також після носіння брекетів.

— Очищення содоструєм запобігає різноманітним інфекційним недугам зубів та ясен. Застосовувати содоструй можна з 16 років. Процедура протипоказана, якщо в пацієнта загострення хвороб рота, запалення ясен.

Зараз ви читаєте новину «Темні від кави й тютюну зуби відбілюють содою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути