пʼятниця, 14 жовтня 2011 07:30

Розторопша лікує печінку

— Я скептично ставилася до різних трав і настоянок, доки не спробувала розторопшу. Мені її порадила мама. У дитинстві я перенесла гепатит, і останнім часом мене почала турбувати печінка. За кілька тижнів прийому розторопші я відчула результат. Печінка більше не тривожила, перестала давати збої травна система, не тягнув шлунок, — розказує черкаска Марія Некрасова, 43 роки.

Розторопша містить близько 200 різних корисних компонентів. Це вітаміни, мікро- й макроелементи, олії, смоли. Вона лікує хронічний гепатит, холецистит, панкреатит і органічні ураження печінки. Очищує печінку і кишківник від шлаків, нормалізує травлення, виліковує алергію, знижує рівень холестерину в крові. Сприяє загальному зміцненню імунітету, знижує ризик серцевих і ракових захворювань.

— Розторопша допомагає посилити утворення жовчі та її виведення, а також захистити клітини печінки, які не були ушкоджені, й вилікувати "хворі", — розповідає черкаський лікар-терапевт Василь Головатюк. — Шрот — подрібнене насіння — розторопші активізує перистальтику кишківника, допомагає при дисбактеріозі, має здатність знижувати рівень цукру в крові, очищує кров, лікує варикоз. У насінні багато вітамінів групи В, потрібних для регулювання жирового обміну, живлення серцевого м'яза, для нервової системи, шкіри, зору.

У народі насіння розторопші застосовують і при зубному болі, при проносі. Подрібненим на борошно насінням виліковують варикоз, очищують навіть дуже зашлаковану кров і знижують рівень цукру в ній. Також широко рослину використовують для лікування шкірних проблем, таких як вітиліго, псоріаз, вугрі, облисіння.

Особлива цінність розторопші в тому, що її застосування не має протипоказань і побічних ефектів.

Замовити розторопшу можна за тел. 0(98) 460 23 17.

Зараз ви читаєте новину «Розторопша лікує печінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути