понеділок, 03 серпня 2009 18:36

Рак шкіри лікують маззю з чистотілу

Автор: фото: Ольга БАРТИШ-КОЛОМАК
  Лікар-дерматовенеролог із медичного центру ”Надія-чистотіл” у Львові Любомир Абрагамович оглядає львів’янку Олену Мисак. У жінки на щоці була пухлина завбільшки як вишня. Після лікування маззю з чистотілом ”Антинеодерм А-С” залишився тільки слід
Лікар-дерматовенеролог із медичного центру ”Надія-чистотіл” у Львові Любомир Абрагамович оглядає львів’янку Олену Мисак. У жінки на щоці була пухлина завбільшки як вишня. Після лікування маззю з чистотілом ”Антинеодерм А-С” залишився тільки слід

До медичного центру "Надія-чистотіл", що на вул. Маковея, 1 у Львові Олена Мисак, 45 років, прийшла після того, як втратила брата. Чоловік помер сім років тому від раку шкіри.

— У нього на нозі була бородавка, — розповідає жінка. — Вирішив її позбутися. Звернувся в косметичну лікарню, а там раз-два — та й випалили її, як усім. Пару років нічого не було, а потім знову з"явилася. Але вже як злоякісна пухлина. У салоні ж тільки верхівку забрали, а коріння лишили. От і пішли метастази. Потім братові в онкології операції робили, хімію, але запізно було.

Олені нещодавно поставили подібний діагноз.

— Лікар сказав, що у мене базаліома, тобто рак шкіри, але загрози життю немає, бо вчасно звернулася. Бачите, зараз лише пляма лишилася, — показує на ліву щоку, — а була така гуля, як вишня. З"явилася десь у десятому класі й весь час мені заважала. Спати на ту сторону нормально не могла, боялася зачепити. Бо знаю, що гіршого нема, як травмувати таку пухлину. А недавно якось випадково рушником зачепила, ґуля почала боліти, тож я відразу й спохватилася.

На прийом у медичному центрі чекають із десяток людей. Тут лікують травами і рослинною маззю "Антинеодерм А-С". Складу не розголошують. Відомо лише, що основа — чистотіл.

— До складу входить комбінація протипухлинних трав, — каже доцент кафедри дерматовенерології Львівського медуніверситету Любомир Абрагамович, 53 роки. — Мазь, наче губка, всмоктує в себе всі клітини новоутворення, включаючи коріння. Після цього пухлина омертвляється, стає для організму стороннім тілом і природнім шляхом виходить.

Папіломи є найчастіше в людей, схильних до повноти

У центрі запевняють, компоненти мазі руйнують лише новоутворення, не ушкоджують здорової тканини.

— Проблема онкології, зокрема шкірної, в тому, що неможливо знати, як глибоко проростає новоутворення. Залежно від величини пухлини її видаляють із запасом 3,5–10 сантиметрів здорової тканини. А чому не 3, 5, 6 або 12? У цьому і є складність. Коли новоутворення злоякісне, то під час неповного видалення відриваються його клітини, які з кров"ю розносяться по організму.

Новоутворення на шкірі тут пов"язують із захворюваннями внутрішніх органів людини.

— Папіломи є найчастіше в людей, схильних до повноти та з хворою печінкою. Невуси виникають при гормональних зрушеннях, особливо в жінок. Бородавки дуже часто з"являються при ураженні щитовидної залози, шлунково-кишкового тракту, глистовій інвазії. Буває, батьки приводять дитину з бородавками, які вже ліковані-переліковані, й навіть не здогадуються, що причиною є глисти. Тому перед лікуванням маззю ми робимо повне клінічне обстеження та призначаємо комплексне лікування.

Любомир Абрагамович каже, що не рік кількість хворих на шкірні недуги зростає. Причиною цього є екологічні негаразди, продукти, що містять канцерогени та консерванти, підвищена сонячна активність. Радить не засмагати від 10.00 до 17.00, носити панами й не користуватися неякісними сонцезахисними кремами.

Мазь "Антинеодерм А-С" не продають. Лікують нею лише в центрі.

— Лікування має бути комплексним: мазь, трав"яний збір, дієта, гімнастика, молитва, — пояснює медик.

Гриби і чай зменшують ризик захворіти

Учені з Фонду дослідження раку у Великій Британії встановили, що два продукти традиційної китайської кухні значно знижують ризик розвитку раку. Кажуть, це зелений чай і гриби — шиїтаке, мейтаке та інші.

— Якщо щодня вживати хоча б 10 грамів свіжих грибів, ризик розвитку раку грудей зменшується до 64 відсотків, — запевняють учені. — А якщо при цьому щоденно пити ще й зелений чай, позитивний відсоток збільшується до 90 порівняно з тими, хто не споживає ні того, ні того.

Науковці вважають, що саме завдяки цим продуктам китайці хворіють на рак учетверо-вп"ятеро рідше за європейців.

Олександр НОВГОРОДСЬКИЙ

Зараз ви читаєте новину «Рак шкіри лікують маззю з чистотілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути